Netflix voegt nieuwe film toe voor liefhebbers van horror en spanning

Sinds 30 december kan je op Netflix de film ‘Spell’ bekijken. Het is een horror/thriller uit 2020.

Fans van spannende films moeten ‘Spell’ toevoegen aan hun kijklijst. Terwijl hij naar de begrafenis van zijn vader vliegt in het landelijke Appalachia, verliest Marquis (Omari Hardwick) tijdens een hevige storm de controle over het vliegtuig dat hem en zijn familie vervoert.

Hij ontwaakt gewond, alleen en gevangen op de zolder van mevrouw Eloise (Loretta Devine). Zij beweert dat ze hem kan genezen met een Hoodoo-figuur die ze heeft gemaakt van zijn bloed en huid.

Niet in staat om hulp in te roepen, probeert Marquis wanhopig haar duistere magie te slim af te zijn en zich van haar te bevrijden en zijn familie te redden van een sinister ritueel voor de opkomst van de bloedmaan.