Netflix-abonnees kijken massaal! Dit is nu de best bekeken niet-Engelstalige film

De best bekeken niet-Engelstalige film op Netflix is ‘The Big 4’. Deze film prijkt op de eerste plaats in de top 10 op basis van de kijkcijfers van 19 tot 25 december.

Netflix-kijkers vallen massaal voor ‘The Big 4’, een film die wereldwijd reeds 20.000.000 uren bekeken werd en in liefst 65 landen in de film top 10 prijkt.

‘The Big 4’ is een Indonesische actie komedie die liefst 2u21 duurt en het verhaal vertelt van vier gepensioneerde huurmoordenaars die opnieuw in actie komen. Dat gebeurt wanneer ze een eerlijke politieagent ontmoeten die vastbesloten is een ongrijpbare moordenaar op te sporen.

Dat de film de moeite loont om te bekijken, blijkt ook uit de positieve kritieken. Recensenten en kijkers beoordelen deze film met 88% op Rotten Tomatoes. “We hebben meer zulke films nodig”, klinkt het onder meer.