Lovende kritieken voor Spaanse Netflix-serie met actrice uit ‘Casa de Papel’: “Houdt kijkers in spanning”

Liefhebbers van Spaanse series kunnen bij Netflix terecht voor ‘Intimidad’ ofwel de Engelse titel ‘Intimacy’. Deze serie ging enkele maanden geleden op Netflix in première.

‘Intimidad’ is een Spaanse dramaserie met Itziar Ituno in de hoofdrol, die je zeker zal herkennen als je naar het razend populaire ‘Casa de Papel’ hebt gekeken. ‘Intimacy’ telt 1 seizoen van 8 afleveringen.

Het verhaal:
Een sekstape van een politicus met een veelbelovende toekomst wordt gelekt naar de per. Het is de katalysator voor dit verhaal dat de levens van vier vrouwen beschrijft die gedwongen worden de dunne lijn te bewandelen tussen wat tot het openbare en het privéleven behoort. Waar liggen de grenzen van onze intimiteit? Wat gebeurt er met ons leven als onze privacy ieders gesprek wordt?

Deze Spaanse serie wordt bijzonder goed onthaald door recensenten. Zij geven een beoordeling van liefst 88% op Rotten Tomatoes. “Deze goed geschreven serie houdt de kijkers in spanning dankzij een ingewikkeld onderzoek dat het publiek naar onverwachte plaatsen brengt”, klinkt het onder meer.