Kijkers waarschuwen voor dramafilm op Netflix: “Tranen in mijn ogen, ben er niet goed van”

Op Netflix staat een zeer ontroerende dramafilm: ‘Paper Lives’. Kijkers die hem zagen waarschuwen voor het emotionele verhaal over een jongen die door zijn moeder wordt achtergelaten.

In ‘Paper Lives’ Mehmet is een geliefde kerel die de opslagplaats voor vast afval in de wijk beheert; hij helpt iedereen in nood – vooral dakloze kinderen en tieners omdat hij er zelf ook een was.

Op een dag ontmoet Mehmet een 8-jarige jongen die plotseling in de afvalzak van zijn beste maat Gonzales verschijnt. Mehmet heeft plotseling de drang om de jongen te herenigen met zijn ouders, maar hij beseft niet dat hij gehecht raakt aan dit 8-jarige kind.

“Net gekeken naar Paper Lives. De tranen staan in mijn ogen. Ben er niet goed van. Supermooie film”, “Prachtige film”, “Gisteren gekeken met mijn zoontje van 10, hij was erg onder de indruk. Hij zit nooit stil maar nu zat hij ademloos te kijken”