Met deze series op Netflix zit je constant op het puntje van je stoel: “Briljante series”,  “Steengoed”

Wanneer je graag in spanning wordt gehouden en constante plotwendingen geweldig vindt, dan zijn onderstaande series iets voor jou. Je zal constant willen weten wat er nog volgt…

‘Ozark’ is een spannend dramaserie die zich afspeelt in het heden en volgt de reis van de familie Byrde van hun normale leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen. “Vermoeiende start maar steengoed”

‘Pieces of Her’ Deze serie zal je versteld doen staan waartoe een moeder in staat is om haar kind te beschermen. In een slaperig stadje in Georgia zet een willekeurige gewelddaad een onverwachte keten van gebeurtenissen in gang voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura. Wanhopig op zoek naar antwoorden begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika, die haar naar het duistere, verborgen hart van haar familie voert. ”Ik ben zo opgewonden! Goh, zulke briljante series die steeds uitkomen!”, “Uitstekend! Boeiend verhaal en geweldig acteerwerk.”

‘Treason’ staat nog maar net op Netflix, maar is nu al een succes en kijkers reageren heel enthousiast op de reeks. Getraind en voorbereid door MI6, lijkt de carrière van Adam Lawrence vast te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt. Dan wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in vraag te stellen. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy. “Ik ben bij aflevering 5 en vind het jammer dat het eindigt… Ik haat de manier waarop ze het script hebben geschreven om me in spanning te houden.”