Kijkers dolenthousiast over glansprestatie van actrice Mila Kunis op Netflix

‘Luckiest Girl Alive’ draait om Ani FaNelli, gespeeld door de wereldbekende Mila Kunis, een scherpzinnige New Yorkse die alles lijkt te hebben: een gewilde positie bij een glossy magazine, een geweldige garderobe en een droomhuwelijk in Nantucket. 

Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen ze een tiener was op de prestigieuze Brentley School, wordt Ani gedwongen een duistere waarheid onder ogen te zien die haar zorgvuldig opgebouwde leven dreigt te ontrafelen.

“Pittig verhaal, mooi vertolkt door Mila Kunis. Ik vond de film zeker de moeite waard”

“Thriller nee dat niet. Maar de film was zeker goed en bleef bij mij lang hangen. Het onderwerp wat langzaam duidelijker wordt , wat er vroeger gebeurd is blijft actueel. De moeite waard om te kijken!”

Veel kijkers geven wel het advies door te bijten: “Tegenvaller in begin , maar heel goed uiteindelijk”, “Komt een beetje langzaam op gang maar zeker een goed verhaal maar geen thriller”