Serie op Netflix weet iedereen te ontroeren met pakkend verhaal: “Heel veel tranen gelaten”

Een serie op Netflix weet iedereen te ontroeren. De fans delen massaal hun emoties.

We hebben het over de serie ‘Alice in Borderland’. Het eerste seizoen draait om Arisu, een lusteloze, werkloze en door videogames geobsedeerde jongeman. Hij bevindt zich plotseling in een vreemde, uitgebluste versie van Tokio waarin hij en zijn vrienden gevaarlijke spelletjes moeten spelen om te overleven.

In deze vreemde wereld ontmoet Arisu Usagi, een jonge vrouw die alleen door de spellen navigeert. Samen ontrafelen ze het ene na het andere mysterie terwijl ze hun leven riskeren en de confrontatie aangaan met wat het betekent om te leven.

De fans zijn onder de indruk van de dramaserie. “Zoveel tranen gelaten”, klinkt het.

“Het was een mooi maar ook een pakkend verhaal. Het zat allemaal heel goed in elkaar. Een vijfsterrenserie.”

Al delen niet alle fans die mening. “Het einde van seizoen 2 was erg teleurstellend.”