Kijkers genieten nog steeds van hartverwarmende kerstfilm: Al weken in top 10 van Netflix

Het is ondertussen al Kerstmis geweest, maar velen blijven nog nagenieten van de zalige verhalen met meestal veel romantische en emotionele momenten in. En dan moet je ‘The Noel Diary’ gezien hebben.

‘The Noel Diary’ is een film die hoog op je lijstje mag staan. Hij staat al 5 weken in de Netflix top 10 in Nederland. Zowat iedereen die keek is enthousiast. “Mooie hartverwarmende film”, laat iemand weten op sociale media.dit was de beste die ik dit seizoen heb gezien…” 

Het verhaal draait rond bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) keert met Kerstmis naar huis terug om de nalatenschap van zijn moeder te regelen. Hij ontdekt een dagboek dat geheimen kan bevatten over zijn eigen verleden en dat van Rachel (Barrett Doss) – een intrigerende jonge vrouw met een eigen missie. 

Samen beginnen ze aan een reis om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is.