Deze megapopulaire vervolgseries wil iedereen zien: Ze pakken Netflix top 10 volledig in

Netflix-leden besteedden in 2022 meer tijd aan het kijken naar terugkerende seizoenen en vervolgen op Netflix dan ooit tevoren. En dat blijkt ook uit de huidige top 10 van series in België. Dit zijn hun posities in de lijst en hun trailer. 

Emily in Paris – Het derde seizoen van deze nogal flamboyante reeks staat bovenaan de top 10 lijst van series. Emily moet moeilijke keuzes maken. Het blijft duidelijk moeilijk om deze serie niet te zien.

Alice in Borderland – Van deze Japanse science fiction-thriller dramaserie verscheen nog maar pas seizoen 2. En die komt onmiddellijk binnen op de vierde plaats. Seizoen 1 van dezelfde serie staat al vier weken in de lijst, momenteel wat verder op de zevende plaats. 

Firefly Lane – De reeks over de twee vriendinnen doet het met hun tweede seizoen opnieuw voortreffelijk! Zij staan voor de vierde week in de top 10, momenteel bengelen ze wel achteraan op de laatste plaats.