Voor iedereen die houdt van stoere badass actiefilms: 3 films met Jason Statham in de hoofdrol

Jason Statham is een Engels acteur, voornamelijk bekend door zijn rollen in misdaad- en actiefilms. En nog een weetje: meestal doet hij zijn eigen stunts in zijn films. En hij is steeds de stoere badass.

Killer Elite – een thriller die nog steeds valt onder ‘Iedereen kijkt’. Danny Bruce, een gevreesde oud-marinier, moet in actie komen als zijn voormalig mentor, Hunter, ontvoerd wordt door een groep levensgevaarlijke huurmoordenaars, aangevoerd door de sluwe crimineel Spike.

Mechanic Resurrection – Wanneer de vrouw van wie hij houdt wordt ontvoerd door een oude vijand, wordt de gepensioneerde huurmoordenaar Arthur Bishop gedwongen een lijst van moeilijke moordopdrachten aan te pakken.

Safe – Als een voormalig vechtsporter een ontvoerd 12-jarig meisje redt, komen ze beiden tegenover Chinese bendes, de Russische maffia en een stel corrupte agenten te staan. “Ik hou gewoon van zijn films, hij is de beste die er is!  Het wordt zeker niet beter dan dit. Ik krijg nooit genoeg van het kijken naar zijn films, geloof me.”