Iedereen kijkt naar deze films! Top 3 van Netflix meest populaire films aller tijden

Het is het einde van het jaar, dus tijd om ook eens terug te blikken. En dan worden er lijstjes opgemaakt. 3 films die pas dit jaar in première gingen haalden uiteindelijk de top 3 van de Netflix top 10 meest populaire Engelstalige films aller tijden. Ze verbraken daarmee dus alle records! 

‘The Gray Man’ is CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six in deze spionagethriller. Gentry, die uit een federale gevangenis werd geworven door zijn handlanger Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), was ooit een zeer bekwame, door de Agency gesanctioneerde ‘merchant of death’. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en is Six het doelwit. Hij wordt wereldwijd opgejaagd door Lloyd Hansen (Chris Evans), een voormalige collega van de CIA, die tot het uiterste zal gaan om hem uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) staat achter hem. En dat zal hij nodig hebben.

‘Purple Hearts’ – Ondanks hun vele verschillen komen Cassie (Sofia Carson), een singer-songwriter in wording, en Luke (Nicholas Galitzine), een marinier, overeen om alleen te trouwen vanwege de militaire voordelen. Maar wanneer de tragedie toeslaat, begint de grens tussen echt en onecht te vervagen.

‘The Adam Project’ is de meest recente film met Ryan Reynolds in. De tienerjongen Adam Reed rouwt om de onverwachte dood van zijn vader, inmiddels een jaar geleden. Op een dag gaat hij naar diens garage waar hij op een oudere versie van zichzelf stuit. De oudere gevechtspiloot Adam komt van een toekomst waarin de mens heeft leren tijdreizen. Samen gaan ze op een missie om de toekomst te redden.