Meest onthutsende en best bekeken documentaire op Netflix in 2022: “Hallucinant!”

‘The Tinder Swindler’ vertelt het onthutsende verhaal van een productieve oplichter die zich voordeed als een miljardair playboy op Tinder, en de vrouwen die hem ten val wilden brengen.

Swipe, swipe, swipe… Het is niet makkelijk om online liefde te vinden, dus als Cecilie een match maakt met een knappe miljardair playboy, kan ze het niet helemaal geloven als hij de man van haar dromen blijkt te zijn. 

Maar dromen zijn geen werkelijkheid en tegen de tijd dat ze ontdekt dat deze internationale zakenman niet is wie hij zegt dat hij is, is het te laat. Hij heeft haar alles afgenomen. Waar dit sprookje eindigt, begint een wraakthriller. 

Deze docu lokt heel heftige reacties uit na het bekijken: “Deze middag uitgekeken, hallucinant!!”, “Ik ben boos dat hij ermee wegkomt. Tinder heeft hem verbannen, maar hij heeft zoveel aliassen dat dat hem niet tegenhoudt”

“Het spijt me, ik heb geen medelijden met deze vrouwen. Gebruik je gezond verstand, waarom zou een “miljardair” hen om geld vragen? Ik bedoel serieus…ik zou een ‘arme’ nog geen geld geven, laat staan een ‘rijke’.”