Aangrijpende miniserie op Netflix komt zwaar binnen bij kijkers: “Uit het leven gegrepen”

De 10-delige miniserie ‘Maid’ weet heel wat kijkers te raken. De situatie is heel realistisch voorgesteld. Ze lijkt wel recht uit iemands leven gegrepen. 

De Amerikaanse dramareeks vertelt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die de huishoudelijke schoonmaak doet om – ternauwernood – rond te komen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie en dakloosheid overwint om een beter leven voor haar dochter Maddy te creëren.

Het verhaal wordt weergegeven door de emotionele maar humoristische lens van een wanhopige maar vastberaden vrouw. Deze serie is een rauwe en inspirerende verkenning van de veerkracht van een moeder.

Het is een indrukwekkend en schokkend verhaal, omdat ze er totaal alleen voor staat en geen vangnet heeft.’Maid’ is geen serie waar je direct vrolijk van wordt. Het onheil dreigt voortdurend en Alex moet heel wat tegenslag verwerken

Het scenario en de acteerprestatie maakt deze reeks steengoed en heel aangrijpend. “Uit het leven gegrepen! Geweldig!”, “Werd er wel emo van”, “Echt een superserie en zo realistisch neergezet.”, “Prachtige indrukwekkende serie….heel aangrijpend.”