3 totaal verschillende misdaadseries op Netflix waar kijkers verzot op zijn: ”Traantje moeten laten”

Regelmatig wordt er door kijkers zelf de vraag online gesteld: Welke serie zou je aanraden. Bij misdaadseries komen er de meest uiteenlopende films naar voren en ook nog eens elk met hun typische eigenheid.

Peaky Blinders – Deze reeks valt onder historische midaadserie. Een beruchte bende in 1919 Birmingham, Engeland, wordt geleid door de felle Tommy Shelby, een misdaadbaas die koste wat het kost hogerop wil komen in de wereld. Hiervan zijn 6 seizoenen beschikbaar op Netflix. “Ik ga niks verklappen maar de laatste 20 minuten heb ik toch wel een traantje moeten laten zo emotioneel dat was het…”

Lucifer – Deze reeks combineert humor, fantasie en drama in één reeks. De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. En dan komen er heel wat vreemde en verrassende gebeurtenissen naar boven. 6 seizoenen kan je van Lucifers humor genieten.

Lupin – Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Dit is eerder een avontuurlijke misdaadserie die heel veel magie bevat. Er zijn twee seizoenen van gemaakt.