Exclusieve fantasieserie op Netflix krijgt het hard te verduren: Meningen liggen mijlenver uit elkaar

Het derde seizoen van ‘The Witcher’ komt er pas aan in 2023. Maar fans kunnen al wel meer te weten over de serie met de nieuwe prequel serie genaamd ‘The Witcher: Blood Origin’.

‘Blood Origin’ speelt zich af in een elfenwereld 1.200 jaar voor de wereld van ‘The Witcher’. Het vertelt een verhaal van zeven verschoppelingen die zich verenigen tegen een onstuitbare macht die hen alles afnam. 

Op Kerstmis kwam deze serie online te staan bij Netflix. Maar na het bekijken van de miniserie blijkt dat de meningen van de abonnees toch wel heel ver uit elkaar liggen.

“Elk zijn/ haar eigen smaak, maar persoonlijk vond ik er geen bal aan.”, “Zo zwak, matige acteurs, flauwe saaie villains, slappe kost, komt nog niet in de buurt van The Witcher”, “Ik keek hier zo naar uit maar ik vond het een zware teleurstelling. Ik was vooral blij dat het maar 4 afleveringen waren.”

“Eergisteren in één avond uitgekeken en nadien dan voor de tweede keer opnieuw The Witcher herbegonnen, heerlijk”, “Was goed”, “Is top volledig uitgekeken”