Eerste reacties op Netflix-musical stromen binnen: Kijkers zijn het allemaal eens

Op Kerstdag werd eindelijk de musical ‘Roald Dahl’s Matilda The Musical’ op de kijkers van Netflix losgelaten. De eerste reacties komen er dus al aan.

Deze familiefilm brengt een zeer inspirerend muzikaal verhaal over een buitengewoon meisje dat haar superkracht ontdekt. Een wereldberoemd verhaal van de schrijver Roal Dahl die de fantasie van kinderen enorm prikkelt.

Tegen alle verwachtingen in brengt het kleine meisje Matilda ze de moed op om anderen te helpen hun verhaal te veranderen, terwijl ze ook haar eigen lot in handen neemt. Opkomen voor wat juist is, levert haar wonderbaarlijke resultaten op.

Kijkers zijn blijkbaar heel blij met deze versie van het verhaal en velen hebben de film al met heel het gezin bekeken. Enkele commentaren:

“Leuke film om met het gezin te kijken. Matilda was fantastisch gecast! Moest op een bepaald moment even denken aan Eleven (Stranger Things) vanwege d’r krachten haha.”

“Hij is zo leuk”, “Die film hebben we in de namiddag gezien , een leuke film”

Iemand geeft ook wel het advies om de film te bekijken in de originele Engelstalige versie: “Zeer goede versie, best in het Engels bekijken… de liedjes zijn superieur in hun originele taal.”