Acteur Luke Bracey te bewonderen in 3 topfilms op Netflix: “Zoveel gehuild”

Luke Bracey is een Australisch acteur. Bracey begon zijn acteercarrière in 2009 met de Australische televisieserie ‘Home and Away’. Een veelzijdig acteur die zowel emotioneel als stoer uit de hoek kan komen. Hieronder enkele topfilms om te bekijken op Netflix.

‘The Best of Me’ (2014) – Schoolgeliefden Dawson en Amanda zien elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen. Een heel mooi romanitisch verhaal wat een heel onverwacht einde heeft. Deze film speelt ook in op het sentiment van de kijker: “Beste droevigste film ooit! Als ik een goede huilbui wil is dit een go to!”, “Ik heb zoveel gehuild”.

‘Interceptor’ (2022) – De stoere en door de realiteit geteisterde kapitein JJ Collins (Elsa Pataky) krijgt de leiding over een eenzame onderscheppingsbasis voor kernraketten midden in de Stille Oceaan nadat ze ten onrechte uit haar droombaan bij het Pentagon is gezet. Wanneer een gelijktijdige gecoördineerde aanval de basis zelf bedreigt, komt Collins oog in oog te staan met de charismatische maar oneerlijke Alexander Kessel (Luke Bracey), een voormalige Amerikaanse militaire inlichtingenofficier die van plan is een ondenkbaar plan uit te voeren…

‘Holidate’ (2020) – Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn voortdurend single, zitten aan de kindertafel of zitten vast aan lastige afspraakjes. Maar als deze twee vreemden elkaar op een bijzonder slechte kerst ontmoeten, sluiten ze een pact om elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het volgende jaar. “Het was schattig, elke seconde ervan. En ik hou van Emma Roberts erin.”