Opgelet! Waargebeurde historische heldenfilm verdwijnt op eindejaar van Netflix: “Intens en meeslepend”

‘Hacksaw Ridge’ is gebaseerd op het buitengewone ware verhaal van de enige Amerikaanse soldaat in WO II die de Medal of Honor kreeg toegekend zonder ooit een wapen te hebben gebruikt. De film in regie van Mel Gibson verdwijnt op 31 december van Netflix.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt legerarts Desmond Doss een onwaarschijnlijke held… Door zijn moed en ondernemingszin, was hij de eerste wapenweigeraar ooit die de Medal of Honor kreeg. Het is een historische dramafilm met onder meer acteurs Andrew Garfield, Sam Worthington en Luke Bracey als hoofdrolspelers.

“Deze vind ik 1 van de beste die ik tot op heden gezien heb. Een waargebeurd verhaal. Dus heeft u deze nog niet gezien, is het zeker waard”

“Een held en de boodschap is de beste!”

“Absoluut de beste film die ik in jaren heb gezien. We moeten meer horen over echte en nederige helden”

“Hacksaw Ridge is een intens meeslepend, verfijnd en extreem grafisch oorlogsdrama, dat een krachtig verhaal vertelt van ongelooflijk heldendom…”