Netflix verwent abonnees met nieuwe afleveringen van wondermooie Koreaanse dramaserie: “Met zoveel emoties”

Het eerste seizoen van de reeks ‘Under the Queen’s Umbrella’ was al heel populair. En nu kunnen de fans verder genieten, want er worden regelmatig bijkomende afleveringen gelost door Netflix.

Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.

In het paleis wonen onruststokende prinsen die de koninklijke familie alleen maar hoofdpijn bezorgen. Hun moeder wil hen omgevormen tot echte kroonprinsen. 

Hun moeder is de vrouw van een grote koning. Maar in plaats van een aura van elegantie en gratie is ze een stekelige, gevoelige en opvliegende koningin. Elke dag van haar leven is vol beproevingen, maar ze weerstaat ze allemaal, omwille van haar kinderen.

“Dit drama is een van de beste historische drama’s die ik heb gezien, zo krachtig gevuld met zoveel gelukkige en droevige emoties”, “Ik kan Kim Hyesoo niet vergeten, ze is altijd een van mijn favorieten geweest, maar dit! Ik heb emmers gehuild toen ze jankte toen de kroonprins overleed, ik voelde haar pijn!”