Na ‘The Swimmers’, leven kijkers ook ongelooflijk mee met deze serie en 2 films op Netflix: “Echt genoten”

Wanneer iemand getalenteerd is en zijn droom wil najagen gaat dat meestal niet vanzelf. Veel zweet en tranen en hindernissen nemen zijn in onderstaande serie en film een rode draad voor de hoofdrolspelers om hun droom waar te maken.

‘Raising The Bar’– Na een minder dan perfecte prestatie bij haar laatste wedstrijd verhuist de 16-jarige Kelly met haar moeder van de VS naar Australië, en gebruikt de verhuizing om te ontsnappen aan haar drukke leven als turnster. Maar wanneer een kans om een nieuwe vriendin te helpen haar terug in de wereld van het wedstrijd turnen trekt, moet ze het vertrouwen in zichzelf herwinnen en een manier vinden om verder te gaan, terwijl ze haar verleden goed maakt.

‘Jiva’ – Jiva is een leuke en energieke dramaserie die het leven volgt van de getalenteerde straatdanseres Ntombi, die, terwijl ze jongleert met de eisen van een uitzichtloze baan, gezinsverantwoordelijkheid en een wankel liefdesleven, zich realiseert dat haar dansbewegingen haar uitweg kunnen bieden uit haar volksbuurt in Durban. Maar eerst moet ze haar angsten overwinnen, haar rivalen verslaan en de chaos in haar familie oplossen.”Ik hield van deze serie, keek er twee keer naar en ging nog steeds terug om een paar scènes opnieuw te bekijken. Gewoon wachten op seizoen 2 …”

‘Skater Girl’ – Deze film uit 2021 is een inspirerende speelfilm over een tiener op het Indiase platteland die moet vechten om haar dromen te volgen. Het meisje wil skater worden en meedoen aan het nationale kampioenschap. “Als je deze film nog nooit heb gezien, zeker kijken, hij is super mooi en inspirerend! Heb echt genoten van deze film, ook al heb ik zelf niks met skaten.”