Laat je verrassen! 3 films op Netflix met ’s werelds meest succesvolle actrices: Meryl Streep

Meryl Streep blijft nog steeds één van ‘s werelds meest succesvolle actrices. Haar aanwezigheid in een film, ook al is het maar een heel kleine rol, tilt een film naar een hoger niveau. Wij selecteerden enkele heel diverse films met Meryl Streep in de hoofdrol. Enjoy!

‘It’s Complicated’ – De meest in het oog springende film met Meryl Streep is deze hilarische komedie. Naast Meryl Streep kan je ook genieten van topacteurs als Steve Martin en Alec Baldwin. Tien jaar na hun scheiding zien Jane en Jake elkaar weer omdat hun zoon afstudeert, maar ze belanden onverwacht samen in bed.

‘Julie & Julia’ – Een al iets wat oudere film uit 2009. Het waargebeurde verhaal van Julie die besluit om in één jaar alle 254 recepten uit het kookboek van haar grote voorbeeld, Julia Child, te bereiden. Bon appétit!

‘The Prom’ – Ook Nicole Kidman en James Corden spelen mee in deze luchtige feelgood film uit 2020. Een aantal ongelukkige Broadway-sterren schudden een traditioneel stadje in Indiana wakker terwijl ze zich achter een homoseksuele tiener scharen die met haar vriendin naar het bal wil.