Kijkers verrukt over aangrijpende Spaanse serie op Netflix: “In 1x uitgekeken”, “Verslavend”

De serie op Netflix ‘La víctima número 8’ is een reeks uit 2018 al, maar blijft overeind. Het thema van een bomaanslag in Bilbao die zeven doden eist, neemt de kijkers onmiddellijk op sleeptouw in de gevoelswereld van slachtoffers en vermoedelijke dader. 

In ‘La víctima número 8’ volg je de politie na een terroristische aanslag in de Spaanse stad Bilbao. Een bestelbus is er ingereden op een groep mensen, waardoor er zeven mensen om het leven komen. 

De dader wordt opgepakt, maar de twijfels nemen toe of ze wel de juiste dader hebben opgepakt. Je wordt als kijker meegenomen in het leven van de vermoedelijke dader en je ziet hoe deze beschuldigingen zowel zijn leven als het leven van de mensen om hem heen kapot maken.

Natuurlijk komen er dan vragen over wie uiteindelijk wel de dader is van deze brutale aanslag. Wat als hij het niet gedaan heeft? Was dan alles voor niks? En wie heeft het dan wel gedaan?

De reacties van kijkers zijn massaal positief over dit meeslepend verhaal. “Is mega zot goe!”, “Verslavend weer”, “Top serie, in 1 x uitgekeken”, “Deze serie is echt een juweeltje”, “Heel goed,spannend en ook soms grappig”, “Verrassend goede, spannende serie!!!”