Kijkers nu al in de wolken! Nieuwe thriller-dramareeks op Netflix: “Een absolute must-see!”

Acteur Charlie Cox speelt in de nieuwe Netflix-serie ‘Treason‘ Adam Lawrence. In 5 episodes wordt zijn leven helemaal overhoop gehaald. Deze thriller, dramaserie maakt kijkers nu al enthousiast. 

Getraind en voorbereid door MI6, lijkt de carrière van Adam Lawrence vast te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt.

Dan wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in vraag te stellen. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy.

Drie mensen die elkaars geheimen proberen te ontmaskeren, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en dat van wie ze het meest houden.

Vooral dat Charlie Cox de hoofdrol speelt lijkt kijkers enorm enthousiast te stemmen: “Ik ben zo blij voor Charlie Cox. Hij was zo goed in Daredevil”, “Dit ziet er goed uit. Maar met Charlie Cox erin is het een absolute must-see!”