Emoties van kijkers laaien hoog op bij Spaanse dramaserie op Netflix: “Heb emmers gehuild”

De Spaanse serie ‘Vivir sin permiso’ scoort nog steeds bij de Netflix-abonnees. Wanneer een Galicische schipper en drugsbaron met pensioen gaat, wil zijn rechterhand het imperium van z’n erfgenaam …

In deze spannende Spaanse serie die twee seizoenen telt staat Nemo Bandeira centraal. De inmiddels zestigjarige man is een bewogen personage. Hij staat aan het hoofd van het succesvolle botenbedrijf OpenSea. 

Dat bedrijf is echter een dekmantel voor een grootschalige drugssmokkel, waarmee hij in de loop van de jaren succesvol is geworden. Tot zover lijkt de reeks op een doorsnee serie over een drugshandel. Maar dan krijgt Nemo echter de diagnose Alzheimer.

Kijkers zijn echt geraakt door deze reeks. “Wow!! Wat was Viver sin permiso een spannende serie. Vloog alle kanten op! Tot de laatste seconde met spanning gekeken!! Een aanrader!”

“Echt hè , heb er ook zo van genoten”, “De beste serie die ik ooit heb gezien is goed vanaf de eerste aflevering, uitstekende acteurs, alles”, “Absoluut briljante serie 1 & 2. Geweldig acteerwerk, geweldige verhaallijn. Ik ga dit zo missen maar vooral Ferro, wat een betrokken vriend was hij, huilde emmers op het einde.”