2 gloednieuwe series verstoten ‘Wednesday’ van eerste plaats in Netflix top 10: “Veel intenser dan het eerste seizoen!

Momenteel eisen twee nieuwe series de aandacht van kijkers op: ‘Emily in Paris’ en ‘Alice in Borderland’. Daardoor wordt ‘Wednesday’ van de eerste plaats verstoten.

Het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ wordt gretig bekeken. Een jaar na haar verhuis van Chicago naar Parijs voor haar droombaan, bevindt Emily zich op een cruciaal kruispunt in elk aspect van haar leven. Geconfronteerd met twee zeer verschillende paden, zal Emily moeten beslissen waar haar loyaliteiten precies liggen – op het werk en in haar romantische leven – en wat die beslissingen betekenen voor haar toekomst in Frankrijk, terwijl ze zich blijft onderdompelen in de avonturen en verrassende wendingen die het leven in Parijs biedt.

Een tweede seizoen van ‘Alice in Borderland’ werd gelanceerd. En abonnees zijn het direct beginnen bingen. Het eerste seizoen draait om Arisu, een lusteloze, werkloze en door videogames geobsedeerde jongeman. Hij bevindt zich plotseling in een vreemde, uitgebluste versie van Tokio waarin hij en zijn vrienden gevaarlijke spelletjes moeten spelen om te overleven. In deze vreemde wereld ontmoet Arisu Usagi, een jonge vrouw die alleen door de spellen navigeert. Samen ontrafelen ze het ene na het andere mysterie terwijl ze hun leven riskeren en de confrontatie aangaan met wat het betekent om te leven. Kijkers blijven genieten van de reeks: ”ZO goed!!! Veel intenser dan het eerste seizoen!”