3 fantastische films op Netflix met Ben Affleck in de hoofdrol: Gegarandeerd genieten

Ben je fan van de looks en acteerprestaties van Ben Affleck dan heeft Netflix enkele leuke films in de aanbieding om uit te kiezen en er een leuke filmavond van de te maken alleen met vrienden of familie.

‘The Sum of All Fears’ (2002) – actie – Naast Ben Affleck zien je in deze film ook steracteur Morgan Freeman aan het werk. CIA-analist Jack Ryan komt letterlijk in het vizier als hij een kwaadaardig plan ontdekt om een nucleair conflict uit te lokken tussen de Verenigde Staten en Rusland.

‘Jersey Girl’ 2004) – Komisch – Als een impressario een alleenstaande vader wordt en zijn carrière afglijdt, kan slechts een nieuwe liefde en z’n dochters moed hem helpen z’n leven weer op te bouwen. Affleck, Liv Tyler en Jennifer Lopez zijn te bewonderen in deze comedy die geregisseerd werd door Kevin Smith.

‘Triple Frontier’ (2019) – Actie en avontuur – Een groep voormalige Special Forces-agenten komen samen om een overval te plannen in een dunbevolkt grensgebied van Zuid-Amerika. Voor het eerst in hun prestigieuze carrière ondernemen deze onbezongen helden deze gevaarlijke missie voor zichzelf in plaats van voor het land. Maar wanneer de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen en uit de hand dreigen te lopen, worden hun vaardigheden, loyaliteit en moraal tot een breekpunt gebracht in een epische strijd om te overleven.