Topserie waar abonnees naar uitkeken staat vanaf nu op Netflix: “Mijn ochtend is gereserveerd”

Het derde seizoen van ‘The Witcher’ komt pas in 2023 beschikbaar op Netflix. Maar vanaf vandaag kan iedereen al kijken naar de nieuwe prequel serie genaamd ‘The Witcher: Blood Origin’.

‘Blood Origin’ speelt zich af in een elfenwereld 1.200 jaar voor de wereld van ‘The Witcher’. Het vertelt een verhaal van zeven verschoppelingen die zich verenigen tegen een onstuitbare macht die hen alles afnam. 

Hun zoektocht naar bloed geeft aanleiding tot een prototype Witcher in een conflict dat de ‘conjunctie van de sferen’ teweegbrengt, wanneer de werelden van monsters, mensen en elfen samensmelten om één te worden.

De reeks zal te bekijken zijn in 4 episodes. De trailer werd alvast massaal gedeeld en doorgestuurd aan familie en vrienden. Kijkers reserveren er alvast tijd voor in hun agenda: “Mijn ochtend is bij deze gereserveerd”