3e seizoen ‘Emily in Paris’ zorgt voor vloedgolf aan reacties: “Heb gegild tegen mijn tv”

Het derde seizoen van de populaire serie ‘Emily in Paris’ staat sinds enkele dagen op Netflix en heel wat abonnees die de serie onmiddellijk hebben bekeken, laten op sociale media weten wat ze ervan vinden.

‘Emily in Paris volgt het leven van de jonge vrouw Emily. Ze verhuist naar Parijs voor haar droombaan en moet zich aanpassen aan haar nieuwe leven in de stad van de liefde. In de serie zien we hoe Emily tegen uitdagingen aanloopt op het werk en in haar liefdesleven.

‘Emily in Paris’ krijgt gemengde beoordelingen van kijkers. Sommigen vonden het derde seizoen minder interessant dan de eerste twee seizoenen en misten een sterke liefdesverhaallijn. Anderen vonden de serie leuk en vermakelijk. Sommigen kijken uit naar het vierde seizoen, terwijl anderen halverwege het seizoen de interesse verloren.

“Het was minder interessant dan het eerste en tweede seizoen…een beetje humor, maar geen liefdesverhaal.”
“De nieuwe ‘Emily in Paris’ was echt goed! Ik raad het aan!”
“Ik vind het absoluut geweldig…ik kan niet wachten op seizoen 4, heb zitten gillen aan het einde van seizoen 3.”
“Halverwege en ben de belangstelling verloren ongeveer 3-4 afleveringen geleden.”