Kijkers blijven gefascineerd door serie die al weken in Netflix top 10 staat: “Wow…the max..”

De serie ‘Wednesday’ blijft de wereld veroveren. Ook na weken staat de serie nog steeds in de Netflix top 10 wereldwijd.

De serie is een bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams’ jaren als student aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen.

Daarnaast probeert ze ook een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad terroriseert, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht.

Kijkers zijn nog steeds in de ban van de serie blijkt uit verschillende online commentaren. “Wow…the max..”, “Wij hebben er ook echt van genoten”, “Met PRACHTIGE muziek!”, “Eerste aflevering moest ik even doorbijten, maar dan … echt geweldig”, “Ik heb de serie bekeken! Was wel leuk!”.