Geniet nog meer van Kerstmis met deze 2 topfilms op Netflix: “Mijn favoriete kerstfilm”

Kerstmis is een feest van tafelen, gezellig samenzijn. En dan toveren deze films ook een lacht op de gezichten van kinderen.

De kerstfilm ‘Scrooge: A Christmas Carol’ is een hit op Netflix. Wereldwijd wordt de kerstfilm druk bekeken. In deze animatiefilm krijgt Scrooge het bezoek van drie geesten die hem verleden, heden en toekomst tonen.  De liedjes werden bewerkt door de legendarische en tweevoudige Academy Award winnaar Leslie Bricusse. Het maakt dat het een film is die klaar is om een nieuwe generatie aan te spreken. Iemand schrijft: “Super film! Zeer mooie muzikale versie. Het is echt heel goed”.


‘Klaus’ – Wanneer Jesper zich onderscheidt als de slechtste leerling, wordt hij gestationeerd op een bevroren eiland boven de poolcirkel, waar de ruziënde plaatselijke bevolking nauwelijks woorden laat staan brieven uitwisselt. Jesper staat op het punt het op te geven als hij een bondgenoot vindt in de plaatselijke lerares Alva, en Klaus ontdekt, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Kijkers zijn heel enthousiast over deze film: “Nooit gedacht dat een nieuwe kerstfilm al die vroegere kerstfavorieten vol nostalgie kon verslaan, maar dit is mijn nieuwe favoriete kerstfilm!”