3 guitige, luchtige en leuke films die je moet zien op Netflix: “Gewoon iconisch”

Sommige films moet je gewoon gezien hebben. Zomaar, om te genieten, je opnieuw een tiener te voelen of uit pure nostalgie. Hieronder drie films die luchtig en leuk zijn.

‘What a girl wants’ – De 17-jarige Amerikaanse Daphne Reynolds reist naar Londen om eindelijk haar aristocratische vader sir Henry Dashwood te leren kennen. Henry heeft zich net verkiesbaar gesteld voor het Engelse parlement en is verloofd met de stijve Glyniss Payne. In de cast een guitige Amanda Bynes als Daphne en acteur Colin Andrew Firth in de rol van haar vader. 

‘A Cinderella Story’ – Hilary Duff en Chad Michael Murray spelen de hoofdrol in deze zeer luchtige en romantische film. Een tiener ontmoet een leuke jongen op een dansfeest voordat ze weer hard aan de slag moet in het wegrestaurant van haar stiefmoeder. Kan haar verloren mobieltje hen herenigen?

‘Clueless’ – Op een middelbare school in Beverly Hills blinkt Cher uit in makeovers geven en mensen koppelen. Maar haar eigen liefdesleven op de rit krijgen blijkt veel moeilijker. Met een schitterende Alicia Silverstone. Een fan schrijft: “Gewoon iconisch, er zijn geen andere woorden nodig om het te beschrijven”.