Drie films op Netflix om je ziek te lachen: Komischer en hilarischer dan dit gaat het niet meer worden

Een filmavondje om je ziek te lachen. Wie dit als motto heeft kan zeker een beroep doen op één van deze drie komische films op Netflix die we voor je selecteerden.

Red Notice
Door Interpol wordt code ‘Red Notice’ uitgevaardigd. Dat de hoogste code om ’s werelds meest gezochte personen te arresteren. John Hartley (Dwayne Johnson) is een top-profiler bij de FBI. Hij wordt op de zaak gezet. Zijn wereldwijde achtervolging brengt hem midden in een gewaagde roofoverval waar hij gedwongen wordt samen te werken met ’s werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om ’s werelds meest gezochte kunstdief, ‘The Bishop’ (Gal Gadot), te pakken.

He’s All That
Een video van Padgetts vernederende liefdesbreuk gaat viraal. Ze besluit een riskante weddenschap aan te gaan om haar reputatie te redden. Ze zweert dat ze de smerige, associale Cameron kan veranderen in de koning van het schoolbal. Het wordt pas echt ingewikkeld als ze verliefd wordt op hem.

Naked
Rob Anderson (Marlon Wayans) is helemaal klaar om te trouwen met het meisje van zijn dromen. Hij raakt alleen niet tot bij het altaar. Iedere keer als hij in haar buurt komt, wordt hij naakt wakker in de lift van zijn hotel en beleeft hij het begin van zijn trouwdag steeds opnieuw.