Mysterieuze horrorserie op Netflix blijft kleven aan kijkers: “Beter dan ‘The Haunting of Hill House’”

De serie ‘The Haunting of Bly Manor’ is van een wel heel bijzonder genre. Hij wordt omschreven als een Amerikaans gothic romantisch drama. 

Deze serie is van de maker van ‘The Haunting of Hill House’. ‘Dood’ betekent niet ‘weg’ in deze serie. Het is een heel mysterieus en donkere reeks, waar je absoluut je focus moet bij houden om niets te missen.

Na de tragische dood van een au pair, huurt Henry een jonge Amerikaanse nanny in om voor zijn weesnichtje en -neefje te zorgen, die op Bly Manor wonen met de chef-kok Owen, tuinman Jamie en huishoudster, mevrouw Grose. De au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen. 

Als je deze serie gekeken hebt, begrijp je deze kijker: “Net Bly Manor uitgekeken en ik moet zeggen, in het begin moest ik mezelf pushen maar na het zien van de laatste 2 aflevering viel alles op zijn plaats en heb ik maar 2 woorden: perfectly splendid!”

“Schitterende serie”, “Meer dan een horrorserie. Een psychologische thriller met romantiek die zich afspeelt in een horror setting. Ik vond het in veel opzichten beter dan Hill House”, “Deze serie was heel raadselachtig maar absoluut prachtig…”