3 extreem spannende actiefilms op Netflix die je absoluut moet zien: ”Waanzinnig”

Momeneel worden er kersfilms verslonden, maar een goede actiefilm of thriller moet ook nog kunnen. Deze drie films zijn aanraders die kijkers zelf naar voorshuiven als uitstekend.

I Came By’“- Deze originele en spannende film met George MacKay in de hoofdrol. Een rebelse jonge graffitikunstenaar heeft het gemunt op de huizen van de rijke elite van Londen. Wanneer hij een duister geheim ontdekt over een prestigieuze rechter, leidt dit hem op een schokkende reis die hemzelf en zijn naasten in gevaar brengt.


‘Lou’– Lou (Allison Janney) dacht dat ze haar gevaarlijke verleden achter zich had gelaten, maar haar rustige leventje wordt verstoord wanneer een wanhopige moeder (Jurnee Smollett) haar smeekt haar ontvoerde dochter te redden. Terwijl een enorme storm woedt, wagen de twee vrouwen hun leven op een reddingsmissie die hun grenzen zal testen en duistere en schokkende geheimen uit hun verleden zal blootleggen.


‘Fractured’ – Is een spannende actie thriller op Netflix. Na een gespannen vakantieweekend met zijn schoonfamilie rijdt Ray Monroe (Sam Worthington), een goedbedoelende maar overweldigde familieman, met zijn vrouw Joanne (Lily Rabe) en dochter Peri (Lucy Capri) naar huis. De reis neemt een wending wanneer Peri gewond raakt bij een ongeluk en het gezin zich naar een nabijgelegen eerstehulpafdeling spoedt die wordt gerund door personeel met dubieuze bedoelingen. “Deze film is waanzinnig”, schrijft iemand over deze film.