Telenovelle verovert Netflix en staat meteen op nummer één in top 10: “Fantastisch om zien”

Een telenovelle doet het uitstekend op Netflix. Ze wordt wereldwijd druk bekeken.

We hebben het over ‘The Unbroken Voice’. Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muziekrijke drama, geïnspireerd op het vroege leven van het Colombiaanse icoon.

De serie telt 61 afleveringen en volgt de jonge Arelys Henao van de bodem naar de top. Dit Colombiaanse drama beschrijft niet alleen de uitdagingen waarmee Arelys in haar carrière wordt geconfronteerd, maar ook persoonlijk.

De verhuizing van haar familie van de boerderij, hun mentale en financiële problemen en meer. En hoewel de show zeker rond Arelys draait, hebben de andere personages ook fantastische plotlijnen en hun eigen verhalen.

De telenovelle is wereldwijd druk bekeken met meer dan 25 miljoen streamingsuren. ‘The Unbroken Voice’ staat op nummer één in de top 10 van niet-Engelstalige series van Netflix.

De telenovelle kan rekenen op heel goede commentaren. “Geweldig om te zien”, klinkt het.

“De telenovelle verveelt nooit. Leuk om toe te voegen aan je kijklijstje.”