Om de kerstvakantie goed te starten: Drie pareltjes van kerstfilms om te bekijken

Morgen start de kerstvakantie. Een moment waar velen naar uitgekeken hebben.

En over kijken gesproken, een kerstfilm tijdens de kerstvakantie mag niet ontbreken. We zetten drie pareltjes van kerstfilms voor je op een rij.

A California Christmas – City Lights
Het is een jaar geleden dat Callie en Joseph verliefd werden en ze zijn gelukkiger dan ooit met het runnen van hun melkveebedrijf en wijnmakerij. Alles gaat goed tot zakelijke- en familieverplichtingen hem terugroepen naar de stad – en hun romance dreigen te ontsporen.

The Holidate
Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn voortdurend single, zitten aan de kindertafel of zitten vast aan lastige afspraakjes. Maar als deze twee vreemden elkaar op een bijzonder slechte kerst ontmoeten, sluiten ze een pact om elkaars ‘holidate’ te zijn voor elke feestelijke gelegenheid in het volgende jaar.

A Castle For Christmas
De beroemde schrijfster Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop er een klein kasteel te kopen, maar de stekelige eigenaar, hertog Myles (Cary Elwes), wil niet graag verkopen aan een buitenlander. De twee proberen een compromis te vinden en botsen voortdurend met elkaar, maar misschien vinden ze wel iets meer dan ze hadden verwacht.