Kijkers verliezen hun hart allemaal aan deze innemende Netflix-parel: “Kleenex erbij”

‘Anne with an E’ is geïnspireerd door de tijdloze Canadese roman ‘Anne of Green Gables’. Het is een coming-of-age verhaal, in een nieuw jasje gestoken door bedenker Moira Walley-Beckett.

De serie gaat over de wees Anne Shirley die een ongelukkige jeugd in instellingen en opvanggezinnen heeft. Ze wordt ter adoptie naar de geharde, ongehuwde Marilla Cuthbert en haar zachtmoedige broer Matthew Cuthbert gestuurd. 

Anne is een buitengewoon meisje, in het conservatieve Avonlea wordt dit niet direct gewaardeerd. Maar langzaamaan verovert Anne de harten van de bewoners van Avonlea. Echter het vrijgevochten meisje legt zich niet neer bij de geldende regels dat je als meisje vooral wordt opgevoed om ooit een goede echtgenote te worden. 

Kijkers gaan allemaal overstag voor deze heel leuke en innemende serie die 3 seizoenen telt: “Kleenex erbij”, “Heerlijke serie”, “2x gekeken zo leuke film”, “Mooiste serie ever!”, “Geweldig mooi echt kijken”.