Spionage miniserie duikt onmiddellijk op in wereldwijde top 3 van Netflix: “Dit móet je zien!”, “Geweldig”

The Recruit, met Noah Centineo in de hoofdrol, geeft kijkers een spoedcursus spionage. De actie-thriller debuteert op plaats 3 met 52.3M bekeken uren in de wereldwijde Netflix top 10.

Het verhaal van de ‘The Recruit’ draait om Owen Hendricks (Noah Centineo), een jonge CIA-advocaat wiens eerste week op z’n kop staat als hij een dreigbrief ontdekt van ex-militair Max Meladze (Laura Haddock), die van plan is het agentschap te ontmaskeren tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. 

Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en vaak absurde wereld van machtspolitiek en ondeugende spelers, terwijl hij de wereld rondreist in de hoop zijn opdracht te voltooien en een stempel te drukken op de CIA.

Kijkers appreciëren deze 8 episodes tellende reeks ten zeerste: “Dit moet je zien, is goed”, “Ik ben er net aan begonnen en het is intrigerend en grappig”, “Het begon goed en wordt steeds beter!”, “Geweldig…zelfs grappig…opnieuw kijken met mijn zoon. Wow aan het einde!”