Kijkers vallen massaal voor 2 topfilms met wereldsterren uit Netflix top 10

Niet alleen eigen producties van Netflix scoren hoog maar ook oudere films die door Netflix opnieuw getoond worden. Voorbeelden daarvan zijn onderstaande titels die massaal worden bekeken waardoor ze beiden in de top 10 staan.

Wereldsterren Richard Gere en Susan Sarandon spelen mee in de film ‘Arbitrage’. Die dateert al van 2012, maar blijft overeind. Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek. “Heb hem van de week weer gekeken blijft een goede film”

In ‘The American’ speelt oscar-winnaar George Clooney een charismatische moordenaar. De film behoort tot de categorie slimme actiefilms. Nadat hij naar Italië is gestuurd, wacht moordenaar Jack op een nieuwe klus. Hij leidt er een dubbelleven dat zijn veiligheid wel eens in gevaar zou kunnen brengen.