Kijkers laten zich enthousiast uit over nieuwe luchtige romantische komedie die top 10 van Netflix verovert: “Ik wil ook zo’n buurman”

Sinds enkele dagen heeft Netflix er een leuke romantische komedie bij: ‘Private Lesson’ of ‘Özel Ders’. Hij staat in België op plaats 5 in de Netflix top 10.

Azra (Bensu Soral) is een zelfverzekerde dame die bijna alle aspecten van het leven onder de knie heeft en zich voordoet als een privéleraar die mensen helpt te slagen in verschillende doelen van het leven en de romantiek. 

Haar nieuwste student (Helin Kandemir) is een introvert pubermeisje dat Azra’s hulp nodig heeft bij het benaderen van haar crush.

In een review wordt het volgende naar voor geschoven over deze nieuwe film: “De chemie tussen de twee hoofdrolspelers is onmiskenbaar, en hoewel het verhaal een beetje verwarrend is, blijft het leuk”.

Kijkers laten zich vooral uit over de knappe personages die meespelen. “Private lesson….ik wil ook zo’n buurman, wat een stuk zeg”, “Elk meisje in deze film is bloedmooi”, “Private lesson is leuk, charmant en luchtig”