Kerstfilm bovenaan in Netflix top 10 en toch zijn kijkers niet te spreken: “Slechtste film ooit”

De film ‘I Believe in Santa’ staat op de 1e plaats in de Netflix top 10 in Nederland en op de 3e plaats in België (kijkcijfers 12 – 18 december). Iedereen wil deze film gezien hebben en toch zijn de reacties van kijkers eerder negatief.

Na vijf gelukkige maanden met Tom is Lisa geschokt als ze hoort dat hij geobsedeerd is door haar minst favoriete feestdag, met name Kerstmis. Is het dan toch tijd om Kerstmis nog een kans te geven? Dat ontdek je in ‘I Believe in Santa’.

Hoewel de meningen bij kijkers verdeeld zijn, lezen we toch voornamelijk negatieve reacties op sociale media.
“De slechtste film ooit gemaakt.”
“Ik hield er niet van terwijl ik meestal toch van romantische films houd.”
“De acteurs irriteerden me.”

Toch zijn er ook fans van deze kerstfilm. “Ik vond het schattig” en “één van mijn favoriete kerstfilms”, klinkt het.