Heerlijk om knus onder een dekentje te bekijken! Deze 3 sfeervolle kerstfilms veroveren top 10 van Netflix

Wanneer de dagen korten en kouder worden, kijken we meer dan gewoonlijk gezellig op de bank onder een dekentje naar tv. En een heerlijk romantisch, meeslepende kerstfilm op Netflix mag dan niet ontbreken.

Tegenpolen trekken elkaar aan in de romantische kerstfilm  ‘I Believe in Santa’. Lisa, een schrijfster uit Denver, valt voor Tom. Op het eerste zicht de perfecte match. Maar dan komt Lisa voor een uitdaging te staan in haar relatie., Want na vijf gelukkige maanden met Tom is Lisa ontzet als ze hoort dat hij geobsedeerd is door haar minst favoriete feestdag. Is het tijd om Kerstmis nog een kans te geven?

De kerstfilm ‘The Noel Diary’ is er ook eentje om op je lijstje te zetten. Bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) keert met Kerstmis naar huis om de nalatenschap van zijn moeder te regelen. Daar ontdekt hij een dagboek dat hem en een zekere Rachel (Barrett Doss) een reis laat maken om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is.

‘A Christmas Miracle For Daisy’ Whitney Alder is eigenaar van interieurontwerpbureau Marietta Designs, dat ze samen met haar vriendin Andi runt in het stadje Marietta, Montana. Whitney ontwerpt de praalwagen van de kerstman voor de jaarlijkse kerstparade van Marietta wanneer een potentiële klus op haar pad komt: de volledige herinrichting van een monumentaal huis op kerstavond.