Thriller op Netflix sluipt onmiddellijk onder de huid van kijkers en laat ze niet meer los: “Huiveringwekkende topfilm”

De thriller ‘Hush’ is werkelijk de moeite om te kijken. De film zet je meteen aan het denken en neemt je onmiddellijk op sleeptouw.

Maddie Young is sinds haar dertiende doof en stom. Ze werkt als schrijfster en leidt een geïsoleerd leven in een huis midden in het bos. Op een dag moet ze vechten om te overleven wanneer een gemaskerde moordenaar voor het raam verschijnt.

Kijkers voelen onmiddellijk de spanning: “Huiveringwekkend..topfilm”, “Je zit constant in spanning, je zit echt volledig in de film. Vrijwel direct. Ik heb hem zelfs al een paar keer gekeken”, “Hush WAS en IS nog altijd mijn nummer 1 film vanwege het verhaal en de spanning die je kan voelen”.

“Gaat echt onder je huid zitten he.. af en toe van momenten dat je zelf gaat schreeuwen ‘achter je!’ of ‘doe dat nou niet..!!!’ Ze is natuurlijk al doof.. als ze ’t niet zou zijn zou ze me überhaupt niet horen. Maar hey je wil ze wel eens helpen he.”