Sprookjesachtige, betoverende en leuke kerstfilm is trending op Netflix: “Verliefd op geworden!”

‘A Princess For Christmas’ ook wel ‘Christmas at Castlebury Hall’ genoemd is een film die al dateert van 2011 en sinds een paar weken te zien is op Netflix. Hij is zo mooi en intens, dus tijd om hem wat aandacht te schenken.

Het leven van Jules Day (Katie McGrath) staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo (Travis Turner) en nichtje Maddie (Leilah de Meza) op zich neemt.

Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen. 

Jules, Milo en Maddie reizen op uitnodiging van een uit het oog verloren familielid (Roger Moore) naar Europa, waar ze kerst zullen vieren op Castleburry Hall. De bewoners van het kasteel zijn alles wat Jules niet is: rijk, koninklijk en altijd even feilloos. 

Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker – tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan….

Een kijker omschrijft het zo: “Oorspronkelijk wilde ik dit alleen kijken omdat ik had gezien dat Katie erin speelde, maar nu kijk ik het de hele tijd! Ik ben er verliefd op geworden! Het is zo’n mooi verhaal met een triest begin en mooi einde!”