Na ‘Wednesday’ op Netflix hebben kijkers deze serie (her)ontdekt: “Zeer spannend”, “Elke aflevering is geweldig!”

Het iets wat duistere ‘Wednesday’ hebben heel wat kijkers al gebingt. Dus zijn ze nu op zoek naar een goede opvolger. En dan komt wordt door andere kijkers toch wel een titel veel naar voor geschoven.

‘The Sandman’ lijkt ook in dezelfde lijn te liggen qua duistere sfeer en dus een aanrader om een keer te be- of herbekijken. Want de serie is eerder dit jaar al verschenen op Netflix.

Wanneer de Sandman, alias Dream (Tom Sturridge) – het krachtige kosmische wezen dat al onze dromen beheerst – onverwachts gevangen wordt genomen en meer dan een eeuw lang gevangen wordt gehouden, moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt te herstellen.

“Supergoed 1e en 2e aflevering nog maar gezien maar heel intrigerend”, “Zeer goed , zeer spannend”, “Ik vond elke aflevering geweldig, allemaal verschillend en een American horror story in één bepaalde aflevering”