Na ‘Manifest’ nog 3 mysterieuze series die kijkers op sleeptouw nemen: “Een emotionele rollercoaster: boos, huilend, weer boos”

‘Lost’ en ‘Manifest’ horen thuis in de categorie van mysterieuze verhalen die op een bijzondere manier de kijkers weet in te pakken. Op Netflix kan je zo nog wel een aantal andere langlopende series vinden die zeker ook de moeite waard zijn. 

‘Van Helsing’ – 5 seizoenen – Dit is een fantasie en dramaserie. Wanneer Vanessa Van Helsing uit een coma ontwaakt, verneemt ze dat vampiers de wereld hebben overgenomen en dat het lot van de mensheid op haar schouders rust. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan.


‘Glitch’ – In ‘Glitch’ staan een agent en een arts voor een groot raadsel. In deze Australische serie keren ‘s nachts plots zeven mensen terug uit de dood. Ze lijden allemaal aan volledig geheugenverlies. Is er iets wat deze mensen bindt en waarom zijn ze teruggekeerd? Een fan schrijft: “Ik heb net de laatste serie van seizoen 3 bekeken, wat een emotionele rollercoaster. Boos, huilend, weer boos geweldige prestatie van alle cast en degenen achter de schermen.”


‘How to Get Away With Murder’ – 6 seizoenen – Annalise Keating is een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.