Tragische dramafilm op Netflix maakt kijkers heel sentimenteel: “Meest trieste en hartverscheurende film die ik ooit heb gezien…”

De film ‘Prisoners’ raakt onmiddellijk iedereen. Je kan niet ongevoelig blijven voor het verhaal, onmogelijk.

Keller Dover (Hugh Jackman) wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder wanneer zijn 6-jarige dochter, Anna, en haar vriendin worden vermist. Hij neemt het heft in eigen handen terwijl de politie verschillende aanwijzingen volgt en de druk toeneemt. 

Door het gevoelige onderwerp leven kijkers enorm mee met het verhaal en kunnen niet onpartijdig toekijken. “Ik hou van deze film. Ik ben team Jackman, want ik was er helemaal voor dat hij de man in elkaar sloeg om antwoorden te krijgen.” 

“Deze film gaf me kippenvel en liet mijn adrenaline stromen. Elke vader moet deze film zien en begrijpen welke keuzes je moet maken als je in deze positie zit. Dit is zonder twijfel de beste film die ik in jaren heb gezien.”

“Een van de meest trieste en hartverscheurende films die ik ooit heb gezien… Ik vond het geweldig.”