3 filmparels met glansprestatie van topactrice Sandra Bullock staan gewoon op Netflix

Sandra Bullock is een Amerkiaanse topactrice. Ze viel al heel veel in de prijzen. Zo won ze een Oscar voor beste actrice, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award voor haar rol in ‘The Blind Side’. Andere kaskrakers onder haar naam zijn While You Were Sleeping en Miss Gongeniality. Ook op Netflix kan je genieten van enkele prachtprestaties.

‘The Unforgivable’ (2021) – Een vrouw komt vrij uit de gevangenis, maar de samenleving beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ze gaat op zoek naar het zusje dat ze destijds moest achterlaten, en probeert haar leven weer op de rit te krijgen.


‘Two Weeks Notice’ (2002) – Sandra Bullock en Hugh Grant schitteren in deze romantische film. Lucy Kelson (Sandra Bullock) is een activistische milieuadvocate, opgeleid aan de Harvard-universiteit in New York. George Wade (Hugh Grant) is een miljonair die alles heeft maar niets kent. Hij is wel het visitekaartje van Wade Corporation, een ontwikkelingsmaatschappij die zich vooral bezighoudt met onroerend goed. Wanneer de maatschappij een gebouw uit Lucy’s jeugd wil slopen, probeert Lucy dat te voorkomen.


‘Bird Box’ (2018) – Dit is een scifi film die heel wat drama in zich heeft. Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen. Om hun bestemming te halen, moeten ze hun ogen bedekken voor het kwaad dat hen achtervolgt en de reis geblinddoekt volbrengen.