Kijkcijferkanonnen Reese Witherspoon en Ashton Kutcher samen exclusief op Netflix: “Oeh, die moet ik zien!”

Topacteurs Reese Witherspoon en Ashton Kutcher zullen samen te zien zijn in een romantische comedy op Netflix. De film kreeg de titel ‘Your Place Or Mine’.

De nieuwe film ‘Your Place Or Mine’ zal exclusief op Netflix te zien zijn vanaf 10 februari. Er is nog geen teaser, maar het scenario belooft leuk, romantisch en grappig te worden. Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn beste vrienden en totale tegenpolen. 

Zij hunkert naar routine met haar zoon in Los Angeles, hij gedijt op verandering in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven wisselen ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Veel kijkers noteren de datum alvast in hun agenda en plannen al een filmavondje met familie en vrienden. Deze mag je niet missen. “Oeh, die moet ik zien!”, “Blokkeer maar alvast in je agenda”, “Dit is ook wel iets voor op de kijklijst! Val toch een beetje in een gat straks na de kerst filmdagen”.

Hieronder zie je alvast de eerste beelden die Netflix heeft vrijgegeven. En veel mensen herkennen nog een andere Netflix bekende.