Iedereen wil dit meeslepende psychologische mysterie zien: Nummer 1 in top 10 van Netflix

Sinds begin deze maand kan je op Netflix kijken naar een mysterieuze nieuwe dramafilm uit Spanje. Deze langspeelfilm ‘Los Renglones Torcidos de Dios’ of ‘God’s Crooked Lines’ gaat over een onderzoek van een privédetective Alice.

De film staat momenteel op de eerste plaats in de Netflix top 10 van films in België. ‘God’s Crooked Lines’ volgt privédetective Alice naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze de dood van de zoon van haar cliënt moet onderzoeken. 

Eenmaal ter plaatse blijkt dat alles wat we over haar identiteit denken te weten weer in twijfel moeten trekken. Een mysterie dat alle kijkers mee op sleeptouw neemt.

“Brilliant”, “Kijk naar God’s Crooked Lines, en bedank me later maar!”, “”Waar vind je deze juweeltjes? Elk beeld hiervan is kunst …”.